Sairaj Beach Resort

Calangute
Sairaj Beach Resort Genel
Sairaj Beach Resort Genel
Sairaj Beach Resort Genel
Sairaj Beach Resort Genel
Sairaj Beach Resort Genel
Image More +30 fotoğraf
Sairaj Beach Resort
Survey No. 166/13, Naikawado Near Portais Football Ground , Calangute

Calangute bölgesindeki Sairaj Beach Resort konaklamanızda, Baga Plajı ve Poriat Futbol Sahası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Calangute Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Candolim Plajı ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 72 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Calangute bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1722 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x