De Grand Riviera

Calangute
De Grand Riviera Genel
De Grand Riviera Genel
De Grand Riviera Genel
De Grand Riviera Genel
De Grand Riviera Genel
Image More +33 fotoğraf
De Grand Riviera
E-5 Dr. Alfonso Road, Tivai Vaddo Bardez District, Near Ibis Hotel , Calangute

De Grand Riviera misafirlere Calangute bölgesinde, plaj yakınında, Baga Plajı ve St. Anthony Şapeli ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Calangute Plajı ile 0,6 mi (1 km) ve Candolim Plajı ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Ratna Sagar yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

50 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sıcak Su Havuzu (Plunge)
Room
Grand Oda
Room
Club Oda
Room
Elite Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x