Saigon Fairy Land

Güney Vietnam, Quận 4
Saigon Fairy Land Genel
Saigon Fairy Land Öne Çıkan Resim
Saigon Fairy Land Dış Mekan
Saigon Fairy Land Dış Mekan
Saigon Fairy Land Dış Mekan
Image More +86 fotoğraf
Saigon Fairy Land
132 Ben Van Don Güney Vietnam, Quận 4

Saigon Fairy Land konaklamanızda Ho Chi Minh City bölgesinde merkezde, Bui Vien Yürüyüş Yolu ve Pham Ngu Lao Backpacker Area ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu daire Ben Thanh Pazarı ile 1,9 km (1,2 mi) ve Saigon Meydanı ile 2 km (1,3 mi) mesafede.

Asya mutfağı seven misafirler için Chợ Nguễn Hữu Hào ideal; dairede yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi 8 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Oteldeki 6 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 168 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 50 inç Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Art Deco stili dairede misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. 30 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

City
City Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Family
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x