Justay Millennium Riverside

Güney Vietnam, Quận 4
Justay Millennium Riverside Öne Çıkan Resim
Justay Millennium Riverside Dış Mekan
Justay Millennium Riverside Dış Mekan
Justay Millennium Riverside Dış Mekan
Justay Millennium Riverside Dış Mekan
Image More +130 fotoğraf
Justay Millennium Riverside
132 Ben Van Don Güney Vietnam, Quận 4

Justay Millennium Riverside misafirlere Ho Chi Minh City (Quận 4) bölgesinde, Ben Thanh Pazarı ve Vinh Khanh Yemek Sokağı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 0,8 mi (1,3 km) ve Pham Ngu Lao Backpacker Area ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

100 klimalı odadan birisinde kalarak şömine ve özel havuz keyfi sürün. Özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya sağlık kulübü dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Luxury
Luxury Apart Daire, 3 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Apart Daire (Studio)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x