Saigon City Residence

Güney Vietnam, Quận 1
Saigon City Residence Genel
Saigon City Residence Genel
Saigon City Residence Öne Çıkan Resim
Saigon City Residence Oda Düzeni
Saigon City Residence Oda Düzeni
Image More +32 fotoğraf
Saigon City Residence
8a/3d2 Thai Van Lung, District 1 Güney Vietnam, Quận 1

Saigon City Residence konaklamanızda Ho Chi Minh City merkezinde, Saigon Japan Town yakınında ve Dong Khoi Caddesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Ho Şi Min Belediye Sarayı ile 0,6 km (0,4 mil) ve Saygon Merkez Postanesi ile 0,8 km (0,5 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x