Roseland Corp Hotel

Güney Vietnam, Quận 1
Roseland Corp Hotel Öne Çıkan Resim
Roseland Corp Hotel İç Mekan
Roseland Corp Hotel İç Mekan
Roseland Corp Hotel Kahvaltı
Roseland Corp Hotel Kahvaltı
Image More +37 fotoğraf
Roseland Corp Hotel
8A/6D2 Thai Van Lung St. Ben Nghe Ward, Dictrict 1 Güney Vietnam, Quận 1

Roseland Corp Hotel misafirlere Ho Chi Minh City merkezinde, Ben Thanh Pazarı ve Saigon Japan Town ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 1,3 mi (2,1 km) ve Dong Khoi Caddesi ile 0,3 mi (0,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere her gün 5.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 69 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Penceresiz
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Roseland)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x