Safir Sharm Waterfalls Resort

El Hadaba, Sharm El Sheikh
Safir Sharm Waterfalls Resort Genel
Safir Sharm Waterfalls Resort Genel
Safir Sharm Waterfalls Resort Genel
Safir Sharm Waterfalls Resort Genel
Safir Sharm Waterfalls Resort Genel
Image More +50 fotoğraf
Safir Sharm Waterfalls Resort
Ras Um El Sid Cliff South Sinai El Hadaba, Sharm El Sheikh

Safir Sharm Waterfalls Resort misafirlere Şarm El-Şeyh (El Hadaba) bölgesinde, Aqua Blue Su Parkı ve Il Mercato Mall ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Naama Körfezi ile 2,9 mi (4,6 km) ve Domina Coral Bay Kongre Merkezi ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Paradise Reef yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan 7 bar/dinlenme salonu, 2 plaj barı ve 3 havuz kenarı barı bulunmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 401 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 5 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x