Jaz Fanara Residence - All Inclusive

El Hadaba, Sharm El Sheikh
Jaz Fanara Residence - All Inclusive Genel
Jaz Fanara Residence - All Inclusive Genel
Jaz Fanara Residence - All Inclusive Genel
Jaz Fanara Residence - All Inclusive Genel
Jaz Fanara Residence - All Inclusive Öne Çıkan Resim
Image More +36 fotoğraf
Jaz Fanara Residence - All Inclusive
Ras Om El-Seid Cliff P.O. Box 176 El Hadaba, Sharm El Sheikh

Şarm El-Şeyh (El Hadaba) bölgesindeki Jaz Fanara Residence - All Inclusive misafirlere Il Mercato Mall ve Alf Leila Wa Leila ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Naama Körfezi ile 3,1 mi (5 km) ve Domina Coral Bay Kongre Merkezi ile 9,1 mi (14,6 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Orta Doğu mutfağı alanında uzman olan El Medina yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 3 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

116 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Family)
Family
Family Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x