Sabana Ubud

Ubud
Sabana Ubud Genel
Sabana Ubud Genel
Sabana Ubud Öne Çıkan Resim
Sabana Ubud Dış Mekan
Sabana Ubud Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Sabana Ubud
Jl. Premasanti, Pengosekan, Ubud , Ubud

Sabana Ubud konaklamanızda Ubud bölgesinde, Ubud Maymun Ormanı ile 1,4 km (0,9 mi) ve Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ile 2,6 km (1,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Ubud Kraliyet Sarayı ile 2,6 km (1,6 mil) ve Goa Gajah Mağarası ile 2,7 km (1,6 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı Sabana Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 21 klimalı odada özel spa küveti ve LCD televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x