Gana Hotel & Restaurant

Lesser Sunda Islands, Ubud
Gana Hotel & Restaurant Genel
Gana Hotel & Restaurant Öne Çıkan Resim
Gana Hotel & Restaurant Dış Mekan
Gana Hotel & Restaurant Dış Mekan
Gana Hotel & Restaurant Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Gana Hotel & Restaurant
Jalan Raya Pengosekan Lesser Sunda Islands, Ubud

Gana Hotel & Restaurant misafirlere Ubud (Pengosekan) bölgesinde, Agung Rai Sanat Müzesi yakınında ve Ubud Maymun Ormanı ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sanur Plajı ile 13,3 mi (21,3 km) ve Peliatan Kraliyet Sarayı ile 0,8 mi (1,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x