Amatara Agung Raka - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Ubud
Amatara Agung Raka - CHSE Certified Genel
Amatara Agung Raka - CHSE Certified Genel
Amatara Agung Raka - CHSE Certified Genel
Amatara Agung Raka - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Amatara Agung Raka - CHSE Certified Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Amatara Agung Raka - CHSE Certified
Jalan Pengosekan Lesser Sunda Islands, Ubud

Amatara Agung Raka - CHSE Certified misafirlere Ubud merkezinde, Peliatan Kraliyet Sarayı ve Komaneka Güzel Sanatlar Galerisi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Sanur Plajı ile 13,2 mi (21,3 km) ve Ubud Maymun Ormanı ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Endonezya mutfağı sevenler için Agung Raka Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 43 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Classic Dubleks, 1 Yatak Odası (Villa Ricefield View)
Room
Classic Dubleks, 1 Yatak Odası (Villa Garden View)
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (Rice Field View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x