S&S Hotels and Suites

Lagos
S&S Hotels and Suites Genel
S&S Hotels and Suites Genel
S&S Hotels and Suites Genel
S&S Hotels and Suites Öne Çıkan Resim
S&S Hotels and Suites Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
S&S Hotels and Suites
239 Muri Okunola Street , Lagos

S&S Hotels and Suites misafirlere Lagos bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Bar Plajı ve Kuramo Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Palms Alışveriş Merkezi ile 1,2 mi (2 km) ve Landmark Beach ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

20 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Executive
Executive Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x