Morning Side Suites Etim Inyang

Lagos
Morning Side Suites Etim Inyang Genel
Morning Side Suites Etim Inyang Genel
Morning Side Suites Etim Inyang Öne Çıkan Resim
Morning Side Suites Etim Inyang Dış Mekan
Morning Side Suites Etim Inyang İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Morning Side Suites Etim Inyang
200c Etim Inyang Crescent Victoria Island , Lagos

Morning Side Suites Etim Inyang misafirlere Lagos bölgesinde, plaj yakınında ve Filmhouse IMAX ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Kuramo Plajı ile 1 mi (1,7 km) ve Landmark Beach ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Breakfast for 1 guest restoranı ideal, bu restoran bölgesel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için 18 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için şifreli televizyon kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Executive
Executive Oda
Süit
Süit
Room
Classic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x