Chateux De Atlantique Hotel

Lagos
Chateux De Atlantique Hotel Genel
Chateux De Atlantique Hotel Genel
Chateux De Atlantique Hotel Genel
Chateux De Atlantique Hotel Genel
Chateux De Atlantique Hotel Genel
Image More +24 fotoğraf
Chateux De Atlantique Hotel
26A, Gafar Animashanu Street Off Ajose Adeogun Street , Lagos

Chateux De Atlantique Hotel misafirlere Lagos merkezinde, Bar Plajı ve Kuramo Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Palms Alışveriş Merkezi ile 1,6 mi (2,6 km) ve Landmark Beach ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 41 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bitişik şaraphane, açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Executive Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x