Ryokan Kohro

Kinki (bölge), Kyoto
Ryokan Kohro Genel
Ryokan Kohro Genel
Ryokan Kohro Öne Çıkan Resim
Ryokan Kohro Dış Mekan
Ryokan Kohro Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Ryokan Kohro
Rokkaku kita higashi kado Sakaimachi St., Nakagyo-ku Kinki (bölge), Kyoto

Ryokan Kohro size Kyoto merkezinde, Kawaramachi ve Kiyomizu Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu ryokan otel Nijō Kalesi ile 1,1 mi (1,8 km) ve Kyoto Üniversitesi ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Ryokan Kohro misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 8.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spa küveti ve karaoke bulunmaktadır. Bu ryokan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda, Sigara İçilmez
Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez, Özel Banyo
Room
Basic Oda, Sigara İçilmez, Özel Banyo (Japanese-style 10 Tatami)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x