Matsui Honkan

Kinki (bölge), Kyoto
Matsui Honkan Genel
Matsui Honkan Genel
Matsui Honkan Öne Çıkan Resim
Matsui Honkan Dış Mekan
Matsui Honkan Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Matsui Honkan
405 Itzutsuya-cho Rokkaku Sagaru Yanagi Kinki (bölge), Kyoto

Matsui Honkan misafirlere Kyoto merkezinde, just a Kawaramachi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Kiyomizu Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu 4 yıldızlı ryokan otel Nijō Kalesi ile 1,1 mi (1,8 km) ve Kyoto Üniversitesi ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Ryokan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 25 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu ryokan otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu ryokan otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda, Sigara İçilmez, Özel Banyo
Traditional
Traditional İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Family Oda, Ortak Banyo
Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez, Özel Banyo
Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez, Özel Banyo
Room
Traditional Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun (Non-Tatami Room)
Room
Süit
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x