Royal Rihana Hotel

Ain Draham
Royal Rihana Hotel Genel
Royal Rihana Hotel Genel
Royal Rihana Hotel Genel
Royal Rihana Hotel Genel
Royal Rihana Hotel Genel
Image More +34 fotoğraf
Royal Rihana Hotel
P17 Jendouba , Ain Draham

Ain Draham bölgesindeki Royal Rihana Hotel konaklamanızda, Port de Plaisance Marina Tabarka ile 16,6 mi (26,8 km) ve Tabarka Plajı ile 16,7 mi (26,8 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Tarbarka Limanı ile 17,2 mi (27,6 km) ve Tabarka Kalesi ile 17,4 mi (28,1 km) mesafede.

Lella-Myriam, Royal Rihana Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

75 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x