Résidence Panorama

‘Ayn ad Darāhim
Résidence Panorama Öne Çıkan Resim
Résidence Panorama Dış Mekan
Résidence Panorama Kahvaltı
Résidence Panorama Kahvaltı
Résidence Panorama Yerinde Yemek
Image More +35 fotoğraf
Résidence Panorama
79 Avenue Habib Bourguiba , ‘Ayn ad Darāhim

Ain Draham bölgesindeki Résidence Panorama konaklamanızda, Port de Plaisance Marina Tabarka ile 15,9 mi (25,7 km) ve Tabarka Plajı ile 16 mi (25,7 km) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Tarbarka Limanı ile 16,5 mi (26,5 km) ve Tabarka Kalesi ile 16,7 mi (27 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

13 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dubleks
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Junior
Junior Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x