Dar Ismail Nour Elain

Ain Draham
Dar Ismail Nour Elain Genel
Dar Ismail Nour Elain Öne Çıkan Resim
Dar Ismail Nour Elain Dış Mekan
Dar Ismail Nour Elain Dış Mekan
Dar Ismail Nour Elain Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
Dar Ismail Nour Elain
Col des Ruines , Ain Draham

Ain Draham bölgesindeki Dar Ismail Nour Elain konaklamanızda, Port de Plaisance Marina Tabarka ile 15 mi (24,2 km) ve Tabarka Plajı ile 15 mi (24,2 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Tarbarka Limanı ile 15,5 mi (25 km) ve Tabarka Kalesi ile 15,8 mi (25,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x