Royal Bellagio Hotel

Metro Luzon Urban Beltway, Makati
Royal Bellagio Hotel Genel
Royal Bellagio Hotel Genel
Royal Bellagio Hotel Genel
Royal Bellagio Hotel Genel
Royal Bellagio Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +81 fotoğraf
Royal Bellagio Hotel
5010 P Burgos Street Poblacion Metro Luzon Urban Beltway, Makati

Royal Bellagio Hotel misafirlere Makati (Poblacion) bölgesinde, Power Plant Mall (Alışveriş Merkezi) ve Ayala Triangle Gardens ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel SM Mall of Asia ile 4,4 mi (7 km) ve Fort Bonifacio Merkezi İş Bölgesi ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 110 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x