Hotel Durban

Metro Luzon Urban Beltway, Makati
Hotel Durban Öne Çıkan Resim
Hotel Durban Dış Mekan
Hotel Durban Dış Mekan
Hotel Durban Dış Mekan
Hotel Durban Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Hotel Durban
4875 Durban Street Metro Luzon Urban Beltway, Makati

Hotel Durban konaklamanızda Makati bölgesinde, Venice Grand Canal Alışveriş Merkezi ile 5,9 km (3,6 mi) ve SM Mall of Asia ile 7 km (4,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Resorts World Manila ile 7,7 km (4,8 mil) ve Birleşik Devletler Elçilik Binası ile 8,4 km (5,2 mil) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Farfalla ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 39 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Room
Standard
Standard Classic
Room
Oda (Pullman)
Room
Deluxe Oda
Room
Suite Room
Room
Triple Room
Room
Deluxe Oda (Classic)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x