Rosa Hotel & Spa

Güney Vietnam, Quận 1
Rosa Hotel & Spa Genel
Rosa Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Rosa Hotel & Spa Dış Mekan
Rosa Hotel & Spa Yerinde Yemek
Rosa Hotel & Spa Oda Manzaraları
Image More +44 fotoğraf
Rosa Hotel & Spa
55 Thu Khoa Huan Street District 1 Güney Vietnam, Quận 1

Rosa Hotel & Spa size Ho Chi Minh City merkezinde, Tao Dan Parkı ve Ben Thanh Pazarı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 0,8 mi (1,2 km) ve Saigon Meydanı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 39 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda (Deluxe)
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x