A&EM Saigon Hotel

Güney Vietnam, Quận 1
A&EM Saigon Hotel Öne Çıkan Resim
A&EM Saigon Hotel Dış Mekan
A&EM Saigon Hotel Kahvaltı
A&EM Saigon Hotel Yerinde Yemek
A&EM Saigon Hotel Yerinde Yemek
Image More +45 fotoğraf
A&EM Saigon Hotel
39-39A-41 Thu Khoa Huan Street District 01 Güney Vietnam, Quận 1

A&EM Saigon Hotel misafirlere Ho Chi Minh City merkezinde, Ben Thanh Pazarı ve Benthanh Sokak Yiyecekleri Pazarı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 0,7 mi (1,2 km) ve Dong Khoi Caddesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 98 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premium Deluxe
Room
Süit
Room
Executive Oda
Room
A & Em VIP
Room
Executive Oda, Balkon (Suite)
Room
Premier Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x