Romana Resort & Spa

Phan Thiet
Romana Resort & Spa Genel
Romana Resort & Spa Genel
Romana Resort & Spa Genel
Romana Resort & Spa Genel
Romana Resort & Spa Genel
Image More +300 fotoğraf
Romana Resort & Spa
Km 8, Phu Hai, Mui Ne , Phan Thiet

Phan Thiet (Phu Hai Plajı) bölgesindeki Romana Resort & Spa misafirlere Unutulmuş Bölge Kumdan Heykeller Parkı ve Ong Dia Taşlı Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mui Ne Plajı ile 13,4 mi (21,6 km) ve Sea Links City ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 96 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. Misafirler 700 metre içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için otelden tren istasyonuna ücretsiz servis mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ocean
Ocean View Pool Villa
Room
Beachfront Pool Villa
Room
Family Bungalov, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Deluxe Oda, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x