Roma in una Stanza GuestHouse

Roma
Roma in una Stanza GuestHouse Genel
Roma in una Stanza GuestHouse Genel
Roma in una Stanza GuestHouse Öne Çıkan Resim
Roma in una Stanza GuestHouse Dış Mekan
Roma in una Stanza GuestHouse Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Roma in una Stanza GuestHouse
Viale Angelico 90 , Roma

Roma in una Stanza GuestHouse konaklamanızda Roma merkezinde, Olimpico Stadyumu ile 9 dakika sürüş mesafesinde ve Villa Borghese ile 12 dakika mesafede olacaksınız. Bu konak otel St. Peter Bazilikası ile 3,6 km (2,2 mil) ve Sistina Şapeli ile 3,6 km (2,2 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 6 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve resepsiyon salonu mevcuttur. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x