Residenza Dorò

Roma
Residenza Dorò Öne Çıkan Resim
Residenza Dorò Dış Mekan
Residenza Dorò Dış Mekan
Residenza Dorò Yerinde Yemek
Residenza Dorò Banyo Tipleri
Image More +26 fotoğraf
Residenza Dorò
Circonvallazione Clodia 94 , Roma

Residenza Dorò size Roma (Municipio I) bölgesinde, Villa Borghese ve Vatikan Müzeleri ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu konak otel Trevi Çeşmesi ile 3 mi (4,9 km) ve Piazza Navona ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Misafirler için 5 klimalı odada buzdolabı ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 29-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Stüdyo
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x