Rolim Palace Hotel

Foz Do Iguacu
Rolim Palace Hotel Genel
Rolim Palace Hotel Genel
Rolim Palace Hotel Genel
Rolim Palace Hotel Öne Çıkan Resim
Rolim Palace Hotel İç Mekan
Image More +55 fotoğraf
Rolim Palace Hotel
Avenida Carlos Gomes, 1217 , Foz Do Iguacu

Rolim Palace Hotel konaklamanızda Foz do Iguacu merkezinde, Ömer İbnu'l Hattâb Camii ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Cataratas JL Alışveriş Merkezi ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Dostluk Köprüsü ile 3 km (1,9 mi) ve Buddist Tapınağı ile 6,3 km (3,9 mi) mesafede.

Misafirler için 54 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır. Kumarda şansınızı denemeye hazırsanız, ücretsiz kumarhane ulaştırma hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Family
Family Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Oda
Room
Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x