Lider Palace Hotel

Foz Do Iguacu
Lider Palace Hotel Genel
Lider Palace Hotel Genel
Lider Palace Hotel Genel
Lider Palace Hotel Genel
Lider Palace Hotel Genel
Image More +34 fotoğraf
Lider Palace Hotel
Avenida Juscelino Kubitschek 3146 , Foz Do Iguacu

Lider Palace Hotel konaklamanızda Foz do Iguacu merkezinde, Monjolo Park ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde ve Ömer İbnu'l Hattâb Camii ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Guarani Ormanı Zooloji Parkı ile 2,9 km (1,8 mi) ve Dostluk Köprüsü ile 3,1 km (1,9 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 111 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bornoz ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x