Hotel Tulipa

Foz Do Iguacu
Hotel Tulipa Öne Çıkan Resim
Hotel Tulipa Dış Mekan
Hotel Tulipa Dış Mekan
Hotel Tulipa Dış Mekan
Hotel Tulipa Dış Mekan
Image More +128 fotoğraf
Hotel Tulipa
Rua Di Cavalcanti 1342 Jardim das Nações , Foz Do Iguacu

Foz do Iguacu bölgesindeki Hotel Tulipa misafirlere Guarani Ormanı Zooloji Parkı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Ömer İbnu'l Hattâb Camii ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Cataratas JL Alışveriş Merkezi ile 3,5 km (2,1 mil) ve Dostluk Köprüsü ile 3,6 km (2,2 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 60 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (2 Twin Beds)
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Quintuplo Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x