Rodostamo Villas - Adults Friendly

Feakes, Korfu İlçesi
Rodostamo Villas - Adults Friendly Genel
Rodostamo Villas - Adults Friendly Öne Çıkan Resim
Rodostamo Villas - Adults Friendly Dış Mekan
Rodostamo Villas - Adults Friendly Dış Mekan
Rodostamo Villas - Adults Friendly Kahvaltı
Image More +43 fotoğraf
Rodostamo Villas - Adults Friendly
Kommeno Feakes, Korfu İlçesi

Korfu bölgesindeki bu villa misafirlere tarihi bölgede, Ipsos Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Korfu İskelesi ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı villa Aqualand ile 6,7 km ve Barbati Plajı ile 8,4 km mesafede.

Villada 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Klimalı bu villada özel havuz keyfi sizi bekliyor. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirlerin konforu için telefon, emanet kasası ve minibar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Spor salonu ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu villada misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Korfu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu villa misafirlerimize 1163 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x