Grecotel Lux Me Daphnila Bay, Dassia - All Inclusive

Yunan Adaları, Korfu
Grecotel Lux Me Daphnila Bay, Dassia - All Inclusive Öne Çıkan Resim
Grecotel Lux Me Daphnila Bay, Dassia - All Inclusive Dış Mekan
Grecotel Lux Me Daphnila Bay, Dassia - All Inclusive Dış Mekan
Grecotel Lux Me Daphnila Bay, Dassia - All Inclusive Dış Mekan
Grecotel Lux Me Daphnila Bay, Dassia - All Inclusive Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Grecotel Lux Me Daphnila Bay, Dassia - All Inclusive
Dassia Yunan Adaları, Korfu

Grecotel Lux Me Daphnila Bay, Dassia - All Inclusive misafirlere Korfu bölgesinde, denize sıfır, Ionian Sea ve Dafnila Beach ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Korfu İskelesi ile 6,3 mi (10,2 km) ve Paleokastritsa Plajı ile 9,9 mi (16 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Main Restaurant ideal; resort otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için oda servisi var. Hafif yemek servisi 3 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 260 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Korfu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu konaklama yeri misafirlerimize 861 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Daphnila
Daphnila Bungalow Garden View
Daphnila
Daphnila Family Bungalow
Grand
Grand Family Room Sea View
Daphnila
Daphnila Bungalow Limited Sea View
Hideaway
Hideaway Daphnila Bungalow Limited Sea View
Robinson
Robinson Family Bungalow Limited Sea View
Lux
Lux Me Family Bungalow Sea Side
Room
Superior Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Lux Me Sky Room Sea View & Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x