Riverside Boutique Hotel

Rodop (bölge), Bansko
Riverside Boutique Hotel Genel
Riverside Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Riverside Boutique Hotel Dış Mekan
Riverside Boutique Hotel İç Mekan
Riverside Boutique Hotel Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
Riverside Boutique Hotel
Glazne Street 37B Rodop (bölge), Bansko

Riverside Boutique Hotel misafirlere Bansko merkezinde, House Museum of Nikola Vaptsarov ve Holy Trinity Church ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Paisii Hilendarski Historical Center ile 0,3 mi (0,5 km) ve House Museum of Neofit Rilski ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

76 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Çatı Katı Süiti (Penthouse), 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x