Hotel Bansko

Rodop (bölge), Bansko
Hotel Bansko Öne Çıkan Resim
Hotel Bansko Dış Mekan
Hotel Bansko Dış Mekan
Hotel Bansko Dış Mekan
Hotel Bansko Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hotel Bansko
37 Glazne Str. Rodop (bölge), Bansko

Hotel Bansko misafirlere Bansko (Eski Kent Bölgesi) bölgesinde, Paisii Hilendarski Historical Center ve Bansko Permanent Icon Exhibition ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel House Museum of Neofit Rilski ile 0,4 mi (0,6 km) ve Sveta Troitsa Church ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Hotel Bansko misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 53 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon (Free Sauna & Steam Bath )
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Free Sauna & Steam Bath )
Room
Family Süit, Balkon (Free Sauna & Steam Bath )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x