Rincón Familiar Hostel Boutique

Sierra, Quito
Rincón Familiar Hostel Boutique Öne Çıkan Resim
Rincón Familiar Hostel Boutique Dış Mekan
Rincón Familiar Hostel Boutique Dış Mekan
Rincón Familiar Hostel Boutique Dış Mekan
Rincón Familiar Hostel Boutique Dış Mekan
Image More +84 fotoğraf
Rincón Familiar Hostel Boutique
Calle Flores N3-49 entre Sucre y Junin Centro Histórico Sierra, Quito

Rincón Familiar Hostel Boutique konaklamanızda, Quito merkezinde, Bolivar Tiyatrosu yakınında ve Bağımsızlık Meydanı ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Hz. İsa Kilisesi ile 1 km (0,6 mil) ve Santo Domingo Kilisesi ile 1 km (0,6 mil) mesafede.

Otelin restoranı La Escondida misafirlere öğle yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut.

22 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Deluxe
Deluxe Çatı Katı (Loft)
Room
Comfort Tek Kişilik Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Dört Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Economy Ortak Ranzalı Oda, 3 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x