Casa San Marcos

Sierra, Quito
Casa San Marcos Genel
Casa San Marcos Öne Çıkan Resim
Casa San Marcos Kahvaltı
Casa San Marcos Yerinde Yemek
Casa San Marcos Yerinde Yemek
Image More +46 fotoğraf
Casa San Marcos
Junin E1-36 Y Montufar Sierra, Quito

Casa San Marcos misafirlere Quito merkezinde, Manuela Saenz Müzesi yakınında ve Bolivar Tiyatrosu ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Quicentro Sur Mall, Quito, Ekvator ile 12,5 mi (20 km) ve Nayon Xtreme Valley ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için CAFETERIA QUINDIHUASI ideal; otelin birahane içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Luxury Dört Kişilik Oda
Room
Stüdyo Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Luxury Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x