RIHGA Royal Laguna Guam Resort

Tamuning
RIHGA Royal Laguna Guam Resort Genel
RIHGA Royal Laguna Guam Resort Genel
RIHGA Royal Laguna Guam Resort Genel
RIHGA Royal Laguna Guam Resort Genel
RIHGA Royal Laguna Guam Resort Genel
Image More +74 fotoğraf
RIHGA Royal Laguna Guam Resort
470 Farenholt Ave , Tamuning

Tamuning bölgesindeki RIHGA Royal Laguna Guam Resort misafirlere Guam Premier Outlet Mağazaları ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Ypao Beach Park ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Plaza de Espana ile 5,3 km ve Tumon Plajı ile 5,4 km mesafede.

La Cascata yemek servisi için ideal, bu otelde, 3 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 318 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, su kaydırağı ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde cankurtaranlık hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Laguna
Laguna Club
Laguna
Laguna Suite
Ocean
Ocean Front Corner Suite
Room
Ocean View
Room
Laguna Club Suite
Room
Bayview Corner Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x