Days Inn Guam-Tamuning

Tamuning
Days Inn Guam-Tamuning Öne Çıkan Resim
Days Inn Guam-Tamuning Dış Mekan
Days Inn Guam-Tamuning Dış Mekan
Days Inn Guam-Tamuning Dış Mekan
Days Inn Guam-Tamuning Kahvaltı
Image More +23 fotoğraf
Days Inn Guam-Tamuning
155 Ypao Road , Tamuning

Tamuning bölgesindeki Days Inn Guam-Tamuning misafirlere Guam Premier Outlet Mağazaları ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve T Galleria by DFS ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Tumon Plajı ile 4 km (2,5 mil) ve Tarza Magical Adventure Zone and Water Park ile 4,5 km (2,8 mil) mesafede.

Capitol Kitchen Days Inn Guam-Tamuning misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere hafta içi 8.00 ve 8.30 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 48 klimalı odada mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x