Hotel Santa Fe Guam

Tamuning
Hotel Santa Fe Guam Genel
Hotel Santa Fe Guam Genel
Hotel Santa Fe Guam Genel
Hotel Santa Fe Guam Genel
Hotel Santa Fe Guam Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
Hotel Santa Fe Guam
132 Lagoon Drive , Tamuning

Tamuning bölgesindeki Hotel Santa Fe Guam misafirlere okyanus kıyısında, Angsana Spa ve Alpat Adası 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Guam Premier Outlet Mağazaları ile 1,3 mi (2,1 km) ve Ypao Beach Park ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Hotel Santa Fe Guam misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için özel havuz bulunan 110 odamız vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Okyanusa Sıfır
Room
Standard Oda, Dağ Manzaralı
Room
Standard Oda, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Standard Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x