Riad Zouhour

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Zouhour Genel
Riad Zouhour Genel
Riad Zouhour Genel
Riad Zouhour Dış Mekan
Riad Zouhour Dış Mekan
Image More +158 fotoğraf
Riad Zouhour
33 Derb Snane Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Zouhour konaklamanızda Marrakech merkezinde, Le Jardin Secret yakınında ve Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu golf dostu riad otel Koutoubia Minaresi ile 1,1 km (0,7 mi) ve Marrakech Plaza ile 2,3 km (1,4 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca riad otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu riad otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve piknik alanı sunulmaktadır. Yakındaki temalı parkta bir gün planlıyorsanız, (ücretli) servisi kullanabilirsiniz.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve otobüs durağı servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçeli
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Volubilis)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Jasmin)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Lantana)
Room
Exclusive Ev
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x