Palais Riad Lamrani

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Palais Riad Lamrani Genel
Palais Riad Lamrani Öne Çıkan Resim
Palais Riad Lamrani Dış Mekan
Palais Riad Lamrani Kahvaltı
Palais Riad Lamrani Yerinde Yemek
Image More +49 fotoğraf
Palais Riad Lamrani
63 rue Sidi el Yamani Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Palais Riad Lamrani size Marrakech merkezinde, Mouassine Camisi ve Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı riad otel Altıncı Muhammed Caddesi ile 1,7 mi (2,8 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

La table du palais, Palais Riad Lamrani misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu riad otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Havuz Manzaralı (PACHA)
Junior
Junior Süit, Teras, Bahçe Manzaralı (SULTANE)
Luxury
Luxury Süit, Teras, Havuz Manzaralı (ORIENTALE)
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu (AFRICAINE)
Room
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Veranda, Avlu (RYAD)
Room
Luxury Süit, Teras, Bahçe Manzaralı (HAREM)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x