Riad Yamina52

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Yamina52 Dış Mekan
Riad Yamina52 Dış Mekan
Riad Yamina52 İç Mekan
Riad Yamina52 İç Mekan
Riad Yamina52 İç Mekan
Image More +78 fotoğraf
Riad Yamina52
52 Derb Jamaa Dabachi Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Yamina52 misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Souk of the Medina ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Altıncı Muhammed Caddesi ile 4 mi (6,4 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Yamina, Riad Yamina52 misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu riad otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Fatna)
Süit
Süit (Leila)
Süit
Süit (Safia)
Süit
Süit (Zitouni)
Süit
Süit (Meyer)
Room
Süit (Sara)
Room
Süit (Mimzy)
Room
Süit (Mina)
Room
Süit (Nur)
Room
Süit (Essalam)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x