Dar Dikrayat

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Dar Dikrayat Öne Çıkan Resim
Dar Dikrayat Dış Mekan
Dar Dikrayat İç Mekan
Dar Dikrayat İç Mekan
Dar Dikrayat İç Mekan
Image More +55 fotoğraf
Dar Dikrayat
30 bis Derb Dabachi - Derb Jamaa Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Dar Dikrayat misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Dar Tiskiwin Müzesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Altıncı Muhammed Caddesi ile 3,8 mi (6,1 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Otelin Fas mutfağı alanında uzman restoranı Dikrayat misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x