Riad Tasneem

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Tasneem Öne Çıkan Resim
Riad Tasneem Dış Mekan
Riad Tasneem Dış Mekan
Riad Tasneem İç Mekan
Riad Tasneem Kahvaltı
Image More +36 fotoğraf
Riad Tasneem
Rue Sidi Isshaq Derb Amisgui 8 Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Tasneem misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Shrob ou Shouf Çeşmesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,4 mi (3,9 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 4,3 mi (7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için riad otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

9 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu riad otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda
Traditional
Traditional Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Family
Family Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Traditional
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Traditional
Traditional Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Comfort Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x