Riad Sun of Kech

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Sun of Kech Öne Çıkan Resim
Riad Sun of Kech Banyo Tipleri
Riad Sun of Kech Banyo Tipleri
Riad Sun of Kech Banyo Tipleri
Riad Sun of Kech Banyo Tipleri
Image More +35 fotoğraf
Riad Sun of Kech
Diour Jdad No. 146, Derb Charai Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Sun of Kech size Marrakech merkezinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Zaouia El Abassia ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 1,7 mi (2,7 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu riad otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretli) temalı park servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Süit, Özel Banyo
Room
Superior Süit, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x