Riad 144

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad 144 Genel
Riad 144 Genel
Riad 144 Genel
Riad 144 Dış Mekan
Riad 144 Dış Mekan
Image More +139 fotoğraf
Riad 144
Derb Sidi Ahmed el Barj N-93 Kaa Sour, Sidi Ben Sliman Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad 144 misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Sidi Bel Abbas Tekkesi ve Zaouia El Abassia ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 1,9 mi (3 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

8 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, buhar odası ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu riad otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (Douiria)
Deluxe
Deluxe Süit (Berbère)
Design
Design Süit (Secrète)
Room
Deluxe Oda (Carbone)
Room
Design Oda (Zellij)
Room
Traditional Oda (Rouge)
Room
Signature Süit (Moucharabieh)
Room
Deluxe Süit (Beldi)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x