Riad Rcif

Fes-boulemane (bölge), Fes
Riad Rcif Öne Çıkan Resim
Riad Rcif Dış Mekan
Riad Rcif Dış Mekan
Riad Rcif Dış Mekan
Riad Rcif İç Mekan
Image More +75 fotoğraf
Riad Rcif
Avenue Ben Mohamed El Alaoui, 1 Takharbicht Laayoune Fes-boulemane (bölge), Fes

Riad Rcif misafirlere Fes (Fes El Bali) bölgesinde, R'cif Meydanı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Seffarine Medersa ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı riad otel Sidi Ahmed Tijani Türbesi ve Camisi ile 3,5 mi (5,6 km) ve Talisman Art Gallery ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için riad otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler minibar ve plazma televizyon bulunan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya buhar odası gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu riad otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Ambassadeur)
Süit
Süit
Süit
Süit
Room
Executive Süit (Aida)
Room
Junior Süit (Fatima)
Room
Tek Kişilik Oda (Fes)
Room
Tek Kişilik Oda (Yacout)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x