Riad MV

Fes-boulemane (bölge), Fes
Riad MV Öne Çıkan Resim
Riad MV İç Mekan
Riad MV İç Mekan
Riad MV İç Mekan
Riad MV İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
Riad MV
27 Derb Boufir, Hay Gzira Rcif, Fes El Bali Fes-boulemane (bölge), Fes

Riad MV size Fes merkezinde, R'cif Meydanı ile 3 dakika yürüyüş ve Seffarine Medersa ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı riad otel Sidi Ahmed Tijani Türbesi ve Camisi ile 3,5 mi (5,6 km) ve Talisman Art Gallery ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize tam hafta içi sunulur.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu riad otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Jihane)
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda (Hayat)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Malika)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (Abderrazeq)
Room
Superior Süit (samira)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x