Riad Mumtaz Mahal

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Essaouira
Riad Mumtaz Mahal Genel
Riad Mumtaz Mahal Öne Çıkan Resim
Riad Mumtaz Mahal Dış Mekan
Riad Mumtaz Mahal İç Mekan
Riad Mumtaz Mahal Kahvaltı
Image More +25 fotoğraf
Riad Mumtaz Mahal
5 rue Youssef El Fassi Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Essaouira

Riad Mumtaz Mahal misafirlere Essaouira (Ahl Agadir) bölgesinde, Essaouira Plajı yakınında ve Skala du Port ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı riad otel Skala de la Ville ile 0,1 mi (0,1 km) ve Moulay el Hassan Meydanı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x