Le Mechouar Darna

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Essaouira
Le Mechouar Darna Genel
Le Mechouar Darna Genel
Le Mechouar Darna Öne Çıkan Resim
Le Mechouar Darna İç Mekan
Le Mechouar Darna Yerinde Yemek
Image More +44 fotoğraf
Le Mechouar Darna
Avanue Oqba ben Nafia Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Essaouira

Le Mechouar Darna misafirlere Essaouira (Ahl Agadir) bölgesinde, Essaouira Plajı ve Mohammed Ben Abdallah Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Skala de la Ville ile 0,1 mi (0,1 km) ve Moulay el Hassan Meydanı ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Yemek servisi için LE MECHOUAR ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Bu pansiyonda, 2 kat olan 1 bina var ve misafirler için sigara içmek için özel alanlar var. Eğlence aktiviteleri arasında yakın çevrede rüzgar sörfü bulunuyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x