Riad Lorsya

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Lorsya Genel
Riad Lorsya Genel
Riad Lorsya Genel
Riad Lorsya Genel
Riad Lorsya Genel
Image More +95 fotoğraf
Riad Lorsya
61, Derb El Hammam Quartier Mouassine Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Lorsya misafirlere Marrakech merkezinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Souk of the Medina yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,3 mi (3,7 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 3,6 mi (5,7 km) mesafede.

Fas mutfağı sevenler için Lorsya Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Kapalı havuz, sauna ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu Art Deco stili riad otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda (Eau de Rose)
Room
Honeymoon Süit (Samsara)
Room
Grand Süit (Sherazade)
Room
Superior Oda (Perle d´Orient)
Room
Luxury Süit
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x